Yesus badé sumping deui!

Halaman wéb tarjamahan Tarjamahan mangrupikeun upaya anu jujur ​​pikeun narjamahkeun pesen-pesen Neal V. Frisby tina khutbah CD-na. Tujuanna nyaéta pikeun nyiptakeun langkung seueur kasempetan pikeun jalma-jalma wawuh kana pesen anu diilhamkeun ieu khususna anu langkung resep maca tibatan ngadangukeun khutbah ngalangkungan format CD audio.

Punten dimaklumkeun bilih aya kasalahan dina narjamahkeun pesen-pesen ieu sanés disababkeun ku pesen aslina tapi kasalahan tina upaya narjamahkeun; anu urang tanggung jawab. Kami ogé ngadorong jalma pikeun ngupingkeun pesen CD aslina.

Jalma anu hoyong kéngingkeun CD audio aslina, DVD sareng buku Neal Frisby tiasa ngahubungi kantor Neal Frisby tina tautan anu dipasang - www.nealfrisby.com  Ogé pikeun patarosan ngeunaan transkripsi ieu pesen payun ka kami ngalangkungan alamat kontak kami.

Saéstuna urang geus aya dina ahir jaman. Panonpoé geus surup dina bangsa gedé ieu jeung sakuliah dunya. Kabébasan sakumaha anu urang terang bakal geura-giru ngaleungit. Kamampuhan pikeun nyaksian Injil anu leres ieu enggal-enggal ditutup. Bangsa ieu dimimitian ku perjuangan hébat pikeun kabebasan jeung katuhu pikeun milih firman Allah sabenerna. Salaku bisa ningali, kasusah gede datang ka sakabeh bangsa anu percaya ka Allah sajati. Bulan ieu urang bakal boga cutatan husus ti perpustakaan Sadérék Frisby pikeun mawa pentingna kasaksian dina jam telat ieu. Gusti sareng umat-Na pikeun ngalakukeun padamelan anu gancang, pondok sareng perkasa, sabab ieu mangrupikeun jam godaan anu sering disebatkeun ku Kitab Suci. Wahyu 3:10, "Ku sabab maneh geus nedunan pangandika ngeunaan kasabaran Kami, Kami oge bakal ngajaga anjeun tina mangsa godaan, anu bakal datang ka saalam dunya, pikeun nyobaan jalma-jalma anu araya di bumi." Sareng ayeuna kutipan tina Neal Frisby. Ieu leres-leres waktos panén! Ngan naon anu urang laksanakeun pikeun Yesus anu bakal tetep salamina. Sagala hal sejenna di bumi bakal binasa atawa luntur! – “Tapi jiwa anu percaya téh berharga di payuneun Allah! – Ieu meureun bakal mawa deui loba kenangan, tapi anjeun geus ngadéngé lagu injil heubeul 'Bringing In The Sheaves.' - Nya, teu aya waktos deui pikeun ngalakukeun ieu. – “Moal lami deui unggal tuur bakal sujud ka Yesus jeung unggal létah bakal ngaku nurutkeun Kitab Suci! Nyaksian sareng nyalametkeun jiwa urang bakal penting pisan dina waktos urang bakal ningali Anjeunna! Anjeunna terang sagala hal anu bakal dilakukeun ku urang masing-masing! ” – “Poé geus jauh, panonpoé geus jam enol! Peuting datang salaku kalangkang poék anu sumebar ka arah urang! The urgency roh nyebutkeun, karya bari can aya caang; sabab gelap dosa sareng diktator bakal enggal-enggal ngawasa bumi ieu." Nyaeta. 43:10 Maraneh teh saksi Kami, timbalan PANGERAN, jeung hamba Kami anu ku Kami dipilih, supaya maraneh nyaho jeung percaya ka Kami, sarta ngarti yen Kami teh Anjeunna. abdi!” Kami dina jam tina gaya compelling pikeun muka kana jalan tol jeung hedges! Ondangan kana jamuan tuang ampir réngsé! – “Dengekeun pangandika PANGERAN; pikeun Great Tribulation prophesied jadi lila pisan geus nearing. Sapertos jalma anu ningal mega datang ti kajauhan, ujug-ujug bakal aya ka jalma anu mopohokeun ka anu nyiptakeunana!" – Nu satia bakal diangkat jeung bumi dibikeun ka nu teu adil jeung jahat! Urang aya dina jam dimana Anjeunna nyarios, "Anjeunna langsung nempatkeun arit, sabab parantos sumping!" (Markus 4:29) Ieu ngagambarkeun yén éta bakal gancang, gancang, sareng pondok. Sakumaha Anjeunna ngadawuh, "Lah Kami datang gancang." - Némbongkeun acara bakal ngadadak sareng lumangsung gancang! - Reuwas anu teu kaduga pikeun dunya. Jeung ujug-ujug foolish bakal nyaho yen nu milih geus musna! "Janten ayeuna dina panén hujan terakhir-Na anu paling penting, padamelan-Na mimiti kajantenan!" Urang kedah ngadoa dina haté urang unggal dinten salaku kakuatan anu ngadorong Roh Suci nyababkeun murangkalih akhir Gusti. Dunya nuju sababaraha kajadian anu héran sareng teu kaduga pikeun minuhan nubuat ngeunaan gereja sareng pamaréntahan murtad anu jahat! Ngeunaan hal-hal ieu sareng padamelan injil, Gusti ngalaksanakeun nubuat sareng masihan sagala rupa tanda pikeun ngonfirmasi caketna-Na! "Langit anu nyatakeun éta, tanda-tanda di laut, seuneu vulkanik bumi ogé ngaramalkeun éta!" Laut ngaguruh jeung bumi ngageter! Seueur bangsa anu aya dina tungtung akalna. Kali bahaya! Tapi ogé urang terang yén saatos krisis ékonomi Alkitab nyarios yén diktator bakal ngahasilkeun kamakmuran dunya sareng parobihan anu ageung kalebet struktural. (Dan. 8:25) – Jadi, urang nyaho kalangkang Pangeran Romawi geus aya di bumi jeung siap bangkit! Ogé kajadian anu penting bakal datang pas sareng dina dinten-dinten payun. Pastikeun sareng perhatikeun dinten-dinten payun sabab Gusti bakal nunjukkeun seueur tanda-tanda nubuat ngeunaan ahir jaman! - "Seungit tengah wengi nuju sumping ka umat-Na." - "Pasti sadayana ieu cekap pikeun ngajantenkeun unggal urang Kristen sadar sareng waspada. Pikeun tanda-tanda di mana waé wartoskeun ka urang Anjeunna bahkan aya di panto!" cutatan tungtung. Surat ieu kedah ngajantenkeun unggal urang Kristen sadar yén kabutuhan pikeun nyaksian leres-leres aya dina urang sareng sadayana kedah usaha anu pangsaéna. Bulan ieu kami ngarilis Jilid Nomer Hiji - Buku Surat Bulanan (Juni 2005 dugi ka Juli 2008) sareng DVD unik, "Saha Anu Kersa." (Tingali tawaran di handap.) - Percanten ka sadaya mitra bakal neraskeun dukungan pentingna pikeun pesen penting ieu. Gusti parantos masihan berkah anu saé pikeun sadayana anu nangtung di tukangeun pelayanan ieu. Abdi leres-leres ngahargaan sadaya dukungan anu dipasihkeun ka pelayanan ieu. Seueur jiwa anu disalametkeun sareng waspada kana jam telat ieu tempat urang hirup.

Pidéo sareng Audios

KLIK dina judul

 

Neal Frisby ngagulung buku-buku

Ayeuna sayogi dina jilid I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX sareng X

Ménta buklet anu saé anjeun ayeuna!

Pikeun buku, CD sareng pidéo
ngahubungan: www.nealfrisby.com
Upami di Afrika, pikeun buku sareng Tract ieu
ngahubungan: www.voiceoflasttrumpets.com
atanapi nelepon + 234 703 2929 220
atanapi nelepon + 234 807 4318 009

"Nalika urang musna maka bakal aranjeunna percanten."