Yesus badé sumping deui!

Halaman wéb tarjamahan Tarjamahan mangrupikeun upaya anu jujur ​​pikeun narjamahkeun pesen-pesen Neal V. Frisby tina khutbah CD-na. Tujuanna nyaéta pikeun nyiptakeun langkung seueur kasempetan pikeun jalma-jalma wawuh kana pesen anu diilhamkeun ieu khususna anu langkung resep maca tibatan ngadangukeun khutbah ngalangkungan format CD audio.

Punten dimaklumkeun bilih aya kasalahan dina narjamahkeun pesen-pesen ieu sanés disababkeun ku pesen aslina tapi kasalahan tina upaya narjamahkeun; anu urang tanggung jawab. Kami ogé ngadorong jalma pikeun ngupingkeun pesen CD aslina.

Jalma anu hoyong kéngingkeun CD audio aslina, DVD sareng buku Neal Frisby tiasa ngahubungi kantor Neal Frisby tina tautan anu dipasang - www.nealfrisby.com  Ogé pikeun patarosan ngeunaan transkripsi ieu pesen payun ka kami ngalangkungan alamat kontak kami.

Ngadaptarkeun dieu pikeun buletin bulanan tina www.nealfrisby.com

Punten lengkepan lapangan di handap ieu kanggo dilebetkeun kana milis.










    Neal Frisby ngagulung buku-buku

    Ayeuna sayogi dina jilid I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX sareng X

    Ménta buklet anu saé anjeun ayeuna!

    Pikeun buku, CD sareng pidéo
    ngahubungan: www.nealfrisby.com
    Upami di Afrika, pikeun buku sareng Tract ieu
    ngahubungan: www.voiceoflasttrumpets.com
    atanapi nelepon + 234 703 2929 220
    atanapi nelepon + 234 807 4318 009

    "Nalika urang musna maka bakal aranjeunna percanten."