Jezusi po vjen së shpejti!

Uebfaqja e alarmit për përkthim është një përpjekje e ndershme për të transkriptuar mesazhet e Neal V. Frisby nga predikimet e tij në CD. Qëllimi është të krijojmë më shumë mundësi që njerëzit të njihen me këto mesazhe të frymëzuara, veçanërisht ata që preferojnë të lexojnë në vend që të dëgjojnë predikimet përmes formatit të audios CD.

Ju lutemi informohuni që çdo gabim në transkriptimin e këtyre mesazheve nuk do t'i atribuohet mesazheve origjinale, por gabimeve nga përpjekjet e transkriptimit; për të cilën ne marrim përgjegjësi. Ne gjithashtu inkurajojmë njerëzit të dëgjojnë mesazhet origjinale të CD-ve.

Njerëzit që dëshirojnë të marrin CD-të audio origjinale, DVD-të dhe librat e Neal Frisby mund të kontaktojnë zyrën e Neal Frisby nga lidhja e bashkangjitur - www.nealfrisby.com  Gjithashtu për pyetje në lidhje me këto transkriptime na dërgoni mesazhe përmes adresës sonë të kontaktit.

Vërtet jemi në fund të epokës. Dielli po perëndon mbi këtë komb të madh dhe mbarë botën. Liritë siç i njohim ne së shpejti do të zhduken. Aftësia për të dëshmuar këtë ungjill të vërtetë po mbyllet së shpejti. Ky komb filloi me një luftë të madhe për liri dhe të drejtën për të zgjedhur fjalën e vërtetë të Zotit. Siç mund të shihet, një persekutim i madh po u vjen të gjitha kombeve që besojnë në Perëndinë e vërtetë. Këtë muaj do të kemi një citim të veçantë nga biblioteka e Brother Frisby për të sjellë rëndësinë e dëshmisë në këtë orë të vonë. Perëndia është me popullin e Tij për të bërë një punë të shpejtë, të shkurtër dhe të fuqishme, sepse kjo është ora e tundimit që Shkrimet e Shenjta e kanë përmendur kaq shpesh. Rev 3:10, “Meqenëse e respektove fjalën e durimit tim, edhe unë do të të ruaj nga ora e tundimit që do të bjerë mbi gjithë botën për të vënë në provë ata që banojnë mbi dhe”. Dhe tani një citim nga Neal Frisby. Kjo është me të vërtetë koha e korrjes! Vetëm ajo që bëjmë për Jezusin do të zgjasë përgjithmonë. Të gjitha gjërat e tjera në tokë do të zhduken ose do të zhduken! – “Por shpirti besimtar është i çmuar para Zotit! – Kjo ndoshta do të sjellë shumë kujtime, por ju keni dëgjuar këngën e vjetër të ungjillit 'Bringing In The Sheaves'. – Epo, nuk ka më shumë kohë për ta bërë këtë.” – “Së shpejti çdo gju do të përkulet para Jezusit dhe çdo gjuhë do të rrëfejë sipas Shkrimeve! Dëshmia jonë dhe shpëtimi i shpirtrave do të jetë me rëndësi të madhe në kohën që ne do ta shohim Atë! Ai i di të gjitha gjërat që secili prej nesh do të bëjë!” – “Dita ka kaluar larg, dielli është në orën zero! Nata vjen si një hije e errët që përhapet drejt nesh! Urgjenca e shpirtit thotë, punoni sa ka ende dritë; sepse errësira e mëkatit dhe diktaturës së shpejti do ta pushtojnë këtë planet.” Eshte nje. 43:10, “Ju jeni dëshmitarët e mi, thotë Zoti, dhe shërbëtori im që kam zgjedhur, që të më njihni, të më besoni dhe të kuptoni se unë jam ai; para meje nuk u krijua asnjë Perëndi dhe as më pas mua!” Jemi në orën e forcës imponuese për të shkuar në autostrada dhe gardhe! Ftesa për darkën pothuajse ka përfunduar! – “Dëgjoni fjalën e Zotit; sepse Mundimi i Madh i profetizuar kaq shumë kohë më parë po afrohet. Ashtu si dikush sheh një re që vjen nga larg, ashtu do të ndodhë befas mbi një popull që ka harruar Krijuesin e tij!” – Besimtarët do të ngrihen dhe toka do t'u jepet të padrejtëve dhe të ligjve! Jemi në orën kur Ai tha: "Ai vë menjëherë drapërin, sepse erdhi korrja!". (Marku 4:29) Kjo tregon se do të jetë një punë e shpejtë, e shpejtë dhe e shkurtër. Siç tha Ai: "Ja, unë vij shpejt". – Shfaqja e ngjarjeve do të jetë e papritur dhe do të ndodhë me shpejtësi! – Një surprizë e papritur për botën. Dhe papritmas budallenjtë do ta kuptojnë se të zgjedhurit janë zhdukur! "Kështu që tani në korrjen e shiut të fundit ka filluar të ndodhë puna e Tij më e rëndësishme, jetike!" Ne duhet të kemi një lutje në zemrën tonë çdo ditë ndërsa forca bindëse e Shpirtit të Shenjtë sjell fëmijët e fundit të Zotit. Bota po shkon drejt disa dukuri të habitshme dhe të papritura për të përmbushur profecinë në lidhje me kishën dhe qeverinë e keqe apostate! Lidhur me këto tema dhe punën e korrjes së ungjillit, Zoti po përmbush profecinë dhe po jep të gjitha llojet e shenjave për të konfirmuar afërsinë e Tij! “Qiejtë po e shpallin, shenja në det, po e parashikon edhe zjarri vullkanik i tokës!” Deti gjëmon dhe toka dridhet! Shumë kombe janë në fund të mendjes së tyre. Kohë të rrezikshme! Por ne gjithashtu e dimë se pas krizave ekonomike Bibla thotë se një diktator do të sjellë prosperitet botëror dhe ndryshime të jashtëzakonshme duke përfshirë edhe strukturore. (Dan 8:25) – Pra, ne e dimë se hija e një Princi Romak është këtu në tokë dhe gati të ngrihet! Gjithashtu ngjarje të rëndësishme do të vijnë së shpejti dhe në ditët në vijim. Sigurohuni dhe shikoni ditët në vazhdim, ndërsa Perëndia do të shfaqë shumë shenja profetike në lidhje me fundin e epokës! – “Thirrja e mesnatës po bie mbi të zgjedhurit e Tij.” – “Me siguri të gjitha këto mjaftojnë për ta bërë çdo të krishterë të kthjellët dhe vigjilentë. Për shenjat kudo na tregoni se Ai është edhe te dera!” Fundi i citatit. Kjo letër duhet ta bëjë çdo të krishterë të kuptojë se urgjenca për të dëshmuar është vërtet mbi ne dhe të gjithë duhet të bëjnë përpjekjet e tyre më të mira. Këtë muaj ne po nxjerrim vëllimin numër një - Libri i letrave mujore (qershor 2005 deri në korrik 2008) si dhe një DVD unike, "Kushdo që do". (Shih ofertën më poshtë.) – Besimi i të gjithë partnerëve do të vazhdojë mbështetjen e tyre të rëndësishme për këtë mesazh jetik. Perëndia ka vendosur një bekim të mrekullueshëm mbi të gjithë ata që kanë qëndruar pas kësaj shërbese. Unë e vlerësoj vërtet gjithë mbështetjen që i është dhënë kësaj ministrie. Shumë shpirtra janë shpëtuar dhe janë alarmuar për këtë orë të vonë në të cilën po jetojmë.

Video dhe audiot

KLIKONI N T TITULL

 

Neal Frisby's rrotullon librat

Tani i disponueshëm në vëllimin I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX dhe X

Kërkoni broshurat tuaja të mrekullueshme tani!

Për libra, CD dhe video
kontaktoni: www.nealfrisby.com
Nëse në Afrikë, për këta libra dhe Trakte
kontaktoni: www.voiceoflastrumpets.com
ose telefononi në + 234 703 2929 220
ose telefononi në + 234 807 4318 009

"Kur të jemi zhdukur, a do të besojnë ata."