Gusti Yesus Bakal Rawuh!

Kaca web peringatan Tarjamahan minangka upaya jujur ​​kanggo transkripsi pesen Neal V. Frisby saka kutbah CD-ne. Tujuane yaiku nggawe luwih akeh kesempatan supaya masarakat kenal karo pesen inspirasi kasebut, utamane sing luwih seneng maca tinimbang ngrungokake khutbah liwat format CD audio.

Mangga dingerteni manawa ana kesalahan nalika ngirim pesen kasebut ora amarga pesen asli nanging kesalahan saka upaya transkripsi; sing dadi tanggung jawab kita. Kita uga ngajak supaya wong liya ngrungokake pesen CD asli.

Wong sing pengin entuk CD audio asli, DVD lan buku Neal Frisby bisa ngubungi kantor Neal Frisby saka link sing dipasang - www.nealfrisby.com  Uga kanggo pitakonan babagan transkripsi pesen sing diterusake menyang alamat kontak kita.

Mlebu ing kene kanggo buletin saben wulan saka www.nealfrisby.com

Tulung lengkapna kolom ing ngisor iki kanggo dilebokake ing milis.










    Kanggo buku, CD lan video
    Kontak: www.nealfrisby.com
    Yen ing Afrika, kanggo buku lan Tract kasebut
    Kontak: www.voiceoflasttrumpets.com
    utawa telpon + 234 703 2929 220
    utawa telpon + 234 807 4318 009