Gusti Yesus bakal enggal teka!

Kaca web peringatan Tarjamahan minangka upaya jujur ​​kanggo transkripsi pesen Neal V. Frisby saka kutbah CD-ne. Tujuane yaiku nggawe luwih akeh kesempatan supaya masarakat kenal karo pesen inspirasi kasebut, utamane sing luwih seneng maca tinimbang ngrungokake khutbah liwat format CD audio.

Mangga dingerteni manawa ana kesalahan nalika ngirim pesen kasebut ora amarga pesen asli nanging kesalahan saka upaya transkripsi; sing dadi tanggung jawab kita. Kita uga ngajak supaya wong liya ngrungokake pesen CD asli.

Wong sing pengin entuk CD audio asli, DVD lan buku Neal Frisby bisa ngubungi kantor Neal Frisby saka link sing dipasang - www.nealfrisby.com  Uga kanggo pitakonan babagan transkripsi pesen sing diterusake menyang alamat kontak kita.

Satemene kita wis ana ing pungkasaning jaman. Srengenge wis surup ing bangsa gedhe lan jagad iki. Kebebasan sing kita ngerti bakal cepet ilang. Kemampuan kanggo nyekseni Injil sing sejati iki bakal ditutup. Bangsa iki diwiwiti kanthi perjuangan gedhe kanggo kamardikan lan hak milih pangandikane Gusti Allah sing sejati. Kaya sing bisa dideleng, panganiaya gedhe bakal teka ing kabeh bangsa sing percaya marang Gusti Allah sing sejati. Ing wulan iki, kita bakal nduwé kutipan kusus saka perpustakaan Sedulur Frisby kanggo nduduhké pentingé nginjil ing wayah wengi iki. Gusti Allah nunggil karo umate kanggo nindakake pakaryan sing cepet, cendhak lan kuwat, amarga iki minangka wektu godaan sing asring kasebut ing Kitab Suci. Wiwit 3:10, “Amarga kowé netepi pangandikaningSun bab kasabaran-Ku, Aku uga bakal ngreksa kowé saka ing wektu panggodha, kang bakal nekani salumahing bumi, kanggo nyoba wong kang manggon ing bumi.” Lan saiki kutipan saka Neal Frisby. Iki pancen wektune panen! Mung apa sing kita lakoni kanggo Gusti Yesus bakal tetep ing salawas-lawase. Kabeh barang liyane ing bumi bakal sirna utawa sirna! – “Nanging nyawa kang pracaya iku aji ing ngarsaning Allah! – Iki mbokmenawa bakal nggawa maneh akeh kenangan, nanging sampeyan wis krungu lagu Injil lawas 'Bringing In The Sheaves.' - Ora ana wektu liyane kanggo nindakake iki. – “Saben dhengkul bakal sujud ing ngarsane Gusti Yesus lan saben ilat bakal ngakoni miturut Kitab Suci! Nyekseni lan nylametake jiwa bakal dadi sing paling penting nalika kita bakal ndeleng Panjenengane! Dheweke ngerti kabeh sing bakal ditindakake saben kita!" - "Dina wis adoh, srengenge wis jam nol! Wengi teka kaya wewayangan peteng sing nyebar menyang kita! Kareping roh ngandika, karya nalika isih cahya; amarga pepeteng dosa lan kediktatoran bakal cepet nguwasani planet iki." Punika. 43:10, “Kowé padha dadi seksi-Ku, mangkono pangandikané Pangéran, lan abdi-Ku sing Dakpilih, supaya kowé padha ngerti lan precaya marang Aku, lan ngerti yèn Aku iki Panjenengané. kula!” We are ing jam saka pasukan milutaken kanggo pindhah menyang dalan gedhe lan pager! Undhangan kanggo nedha bengi wis meh rampung! – “Rungokna pangandikane Sang Yehuwah; kanggo Mangsa Kasangsaran Agung medhar wangsit wiwit biyen wis cedhak. Kayadene wong weruh mega teka saka kadohan, mangkono uga dumadakan bakal nekani bangsa kang lali marang Kang Nitahake!” – Wong-wong sing setya bakal digawa munggah lan bumi dipasrahké marang wong sing ora adil lan duraka! Kita wis tekan wektu nalika Panjenengané ngandika, "Dheweke langsung nglebokaké arit, amarga wis teka!" ( Mrk. 4:29 ) Iki nduduhké nèk kuwi bakal dadi gawéan sing cepet, cepet, lan cendhak. Nalika Panjenengané ngandika, "Lah Aku teka cepet." - Nuduhake acara bakal tiba-tiba lan kedadeyan kanthi cepet! – Kejutan sing ora dikarepke kanggo donya. Lan dumadakan wong bodho bakal ngerti yen wong sing dipilih wis ora ana! "Dadi saiki ing panen udan pungkasan, karya sing paling penting lan penting wis diwiwiti!" Kita kudu ndedonga ing ati saben dina amarga kekuwatan Roh Suci ndadekke anak-anak akhire Gusti. Donya tumuju sawetara kedadean ngageti lan ora dikarepke kanggo nepaki wangsit bab pasamuwan murtad ala lan pamaréntah! Babagan topik-topik iki lan karya panen Injil, Gusti wis netepi ramalan lan menehi macem-macem pratandha kanggo ngonfirmasi cedhak karo dheweke! "Langit wis ngumumake, pratandha ing segara, geni vulkanik bumi uga ramalan!" Segara gumuruh lan bumi gumeter! Kathah bangsa ingkang sampun kendel. Wektu mbebayani! Nanging uga kita ngerti yen sawise krisis ekonomi Kitab Suci ngandika sing diktator bakal nggawa kamakmuran donya lan owah-owahan sanget kalebu struktural. (Dan. 8:25) - Dadi, kita ngerti wewayangane Pangeran Romawi ana ing bumi lan siap wungu! Uga acara penting bakal teka lan ing dina ngarep. Dadi manawa lan nonton dina sing bakal teka amarga Gusti Allah bakal nuduhake pirang-pirang pratandha sunnat babagan akhir jaman! - "Sengit tengah wengi wis nyedhaki wong sing dipilih." – “Pancen kabeh iki wis cukup kanggo nggawe saben wong Kristen waspada lan waspada. Kanggo pratandha ing ngendi wae, ujar manawa dheweke ana ing ngarep lawang!" Pungkasan kutipan. Layang iki kudu nggawé saben wong Kristen ngerti nèk penting banget kanggo nyekseni tenanan lan kabèh kudu ngupaya tenanan. Sasi iki kita ngetokaké Volume Nomer Siji - Buku Surat Bulanan (Juni 2005 nganti Juli 2008) uga DVD unik, "Sapa Sing Kersa." (Deleng tawaran ing ngisor iki.) - Dipercaya kabeh mitra bakal terus ndhukung pentinge pesen penting iki. Gusti Allah wis maringi berkah sing apik kanggo kabeh sing wis ngadeg ing mburi pelayanan iki. Aku ngormati kabeh dhukungan sing diwenehake kanggo pelayanan iki. Akeh jiwa sing wis disimpen lan diwenehi tandha babagan jam pungkasan sing kita urip.

Video lan Audios

KLIK ONG TAJUK

 

Neal Frisby nggambarake buku

Saiki kasedhiya ing volume I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX lan X

Nyuwun booklet sing apik saiki!

Kanggo buku, CD lan video
Kontak: www.nealfrisby.com
Yen ing Afrika, kanggo buku lan Tract kasebut
Kontak: www.voiceoflasttrumpets.com
utawa telpon + 234 703 2929 220
utawa telpon + 234 807 4318 009

"Yen kita banjur ora bakal padha percaya."